UČINKOVITOST KUPUS DIJETE

Kupus dijeta je vrlo popularan zbog učinaka njegove uporabe. Pomoću njega možemo računati ne samo na gubitak nepotrebnih kilograma, već i na poboljšanje našeg metabolizma. Kupus juha, koja je temelj ove vrste prehrane, vrlo dobro utječe na funkcioniranje probavnog sustava. Nemojte se brinuti o vitaminima i mineralima jer kupus našem tijelu daje velike količine vitamina. Na koje konkretne učinke možemo računati koristeći ovu dijetu?

SMANJENJE TEŽINE

Kada je riječ o mršavljenju, standardno možemo izgubiti od 4 do 5 kilograma na dijeti. Maksimalni gubitak težine je oko 8 kilograma. Sve ovisi o težini s kojom počinjemo i koliko imamo prekomjernih kg. Učinci također ovise o našim individualnim predispozicijama za mršavljenje. Gledajući u razdoblju od 7 dana korištenja dijete ona daje vrlo dobre rezultate.

POBOLJŠANJE METABOLIZMA

Tijekom korištenja dijeta, poboljšava se funkcioniranje probavnog sustava. Vlakna sadržana u kupusu uklanjaju ostatke iz želuca i podupire ispravno funkcioniranje crijeva. Kupus također djeluje kao diuretik i pomaže ukloniti višak vode iz tijela – njen višak može uzrokovati učinak prolaznog ili kroničnog oticanja.

Udio

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here