Bioxyn se pojavio na hrvatskom tržištu nedavno i vrlo brzo postao glasan. Gledajući sadašnje tržište za preparate mršavljenja, Bioxyn je još jedna kap u moru. Postoji li nešto što ga razlikuje? Je li djelotvoran? Danas ćemo pokušati odgovoriti na ovo pitanje.

Iz članka u nastavku saznat ćete:

Bioxyn – ima li uzimanje kapsule za mršavljenje smisla?

Učinkovitost danog preparata ovisi o dva faktora, ali prvo moramo utvrditi svrhu za koju će tvar biti ispitivanae: Cilj: Tvari s učinkom mršavljenja, poboljšanje metabolizma, spaljivanje masnog tkiva.

Zatim idemo na analizu:

1.Imaju li aktivne tvari sadržane u preparatu svojstva definirana kao cilj?
2.Kako ulaze u tijelo? Kako se apsorbiraju?

Tek kad odgovorimo na ta dva pitanja možemo utvrditi je li preparat djeluje ili ne.

Bioxyn – sastav i djelovanje

Bioxyn se sastoji od 9 komponenata, uključujući tri aktivne. Kao što je poznato, svaka komponenta u većoj ili manjoj mjeri, osim njegovih ključnih aktivnosti, također obavlja i druge uloge. U nastavku ćemo, po unaprijed definiranom cilju kojim jest mršavljenja i smanjenja težine, usredotočiti pažnju samo na ove osobine (ako su ključne za određeni sastojak):

Ekstrakt šafrana

Glavno djelovanje u praksi – povećava probavu i jača želudac, ima pozitivan učinak na često grickanje hrane, vezano uz stres, što je često jedan od glavnih uzroka pretilosti..

Ekstrakt indijske smokve

Glavno djelovanje u praksi – pokreće proces termogeneze, tj. mobilizira tijelo kako bi radilo više u probavljanju masnoća, čime se ubrzava metabolizam..

Indijska smokva bioxyn
Indijska smokva

Ekstrakt korijena đumbira

Glavno djelovanje u praksi – uključujući đumbir u dnevnoj prehrani povećava brzinu metabolizma i time pomaže u borbi s nepotrebnim kilogramima. Bogat vitaminima (C, E, B), mineralima (uključujući kalcij, željezo, magnezij, kalij, natrij), vlakna ili proteine. Vrlo je bogat izvor fenolnih spojeva kao što su gingerol, zinferon i shogaol koji imaju termogeni učinak.

Bioxyn – sažetak sastava

Bioxyn sadrži dva sastojka s termogenim učinkom (ekstrakt iz indijske smokve i đumbira) koji uzrokuju spaljivanje masnoće povećavanjem topline nakon jela, ukratko -> Vaše tijelo treba više energije za probavu obroka koji je ekvivalentan smanjenju masnog tkiva.

Osim toga, obogaćen je ekstraktom šafrana koji nadopunjuje učinke gore navedenih sastojaka, jača želuca i ubrzava probavu.

Vraćajući se na našu pretpostavku od početka ovog članka, gdje smo kao cilj na prvo mjesto davali svojstva mršavljenja ovih sastojaka sadržanih u preparatu. Sigurno možemo sada reći da je postignut prvi cilj.

Bioxyn – kako koristiti?

Uzmite 1 kapsulu dnevno ujutro, odmah nakon obroka. Bioxyn je pripravak koji se temelji na prirodnim sastojcima i zato se najbolje otapa u mastima.

Sažetak sastava i djelovanje

1.Imaju li aktivne tvari sadržane u preparatu svojstva definirana kao cilj?

Rezultat: Pozitivan

2.Kako ulaze u tijelo? Kako se apsorbiraju?

Rezultat: Pozitivan

Bioxyn – mišljenje redakcije

Prema našem mišljenju, gledanje kroz prizmu kompozicije sadržane u preparatu Bioxyn je preporučljiv jer zadovoljava postavljene ciljeve pred njima.Postoje mnoge pomagala za mršavljenje dostupne na tržištu, neki proizvođači su nakon što je Bioxyn ostvario uspjeh, počeli kopirati. Kao rezultat toga, ljudi koji ga traže su izloženi kupnji krivotvorina drugog sastava, što se također odražava na učinkovitost. Mi se potpisujemo samo za originalni proizvod Bioxyn®

Za vašu praktičnost i sigurnost kupnje, u nastavku dajemo vezu izravno na web stranicu proizvođača:

www.bioxyn.hr

Udio
PREGLED PREGLED
Učinkovitost
Dostupnost
Recenzije
Mišljenja na forumima
Cijena
Kvaliteta
Odnos cijene i kvalitete

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here